Noniin onpa taas aikaa vierähtäny...

Ykassa ollaan Lucan kanssa käyty viikko sitten ja tehtiin siellä tooooosi hankalaa harjoitusta, jossa koira piti vastaan ottaa putkelta ja sitten hypylle ja sen hypyn aikana koira ois pitäny saada kääntymään jotta se pääsee suorittamaan seuraavaa estettä. Ajattelin jo rataan tutustuessa että tää on jo ihan tuhoon tuomittu yritys lucan kanssa, mutta yrittänyttä ei laiteta =). Harjotus oli tosi vaikee mutta päästiin me lucan kanssa muutaman kerran se oikeinki läpi, mitä nyt hieman tökkien ja takellellen, mutta pää asia että päästiin.

Toisessa harjoituksessa oli putki A-esteen alla ja sitten keppeille taas hankala lähestyminen. Ajattelin että tää alkuhan on helppo, koska mulla on putki hullu koira ja p*skat ekan hypyn jälkeen se sinkosi Aalle... Se siitä putki hulluudesta =) Ei saisi pitää toista itsestään selvyytenä. No mutta Luca kuitenkin reagoi aika hyvin kun lähdin ekan hypyn jälkeen "vetämään" sitä pois Aalta ja siitä ohjasin putkeen, sit piti kiertää hyppy ja sit Aalle, jonka jälkeen oli taas hyppy ja kepit aika hankalasta kulmasta.. Kylläpä se oli taas hankalaa ohjata koira keppeille, eikä sitä ikinä muista jaksa tai osaa ohjata loppuun asti... Mutta loppu peleissä oli taas huippu reenit, kiitos huipuille opettajille!

Torstain reeneissä ei tapahtunu mitään ihmeellistä, no Luca menetti sydämensä Dani tytölle eikä voinut olla laulamatta rakkauden tunnustuksia sille, hyvä että on vielä kuulo jäljellä. Radan pätkä jota mentiin oli taas huippu, mutta kunhan taas jaksaisi ohjata tuota koiraa... :) No reenit meni ihan jees, ja sai todeta että Lucalle en ota keppien harjoitteluun ohjureita, jätkä päätti hypätä aina yli.

Perjantaina käytiin vielä kattomassa mitä Diego apinalle kuuluu ja Luca sai leikkiä sen kanssa.. Muuten vkl oltiin sitten taas virve vankilassa ja sisällä ja pihalla vähän tottisteltiin, mutta ihan vähän vain.

1257754277_img-d41d8cd98f00b204e9800998e