En oo tainnumainitakkaan sitä, että Eeka oppi 14 viikkosena uimaan. Se on ihan hirvee vesipeto. Ollaan tosi paljo käytetty poikia uimassa ku on ollu näitä järettömiä helteitä niin ei oikeen muuta oo vihtiny tehä. Ollaan myös käyty leikkimässä Elviksen kanssa.

Eilen käytiin aksaamassa. Saatiinki hyvä porukka kasaan. Jenni, Vinski ja Ykä, Satu, Jepi ja Toivo, Telle ja Elvis, Julia, Ronja ja Milla ja Julian serkku Seita koiran kanssa (miten niin koiran nimet jää päähän paremmin ku ihmisten :D). Otettiin sellasta hyppy pyöristystä, johon sisälty putki. Eekan kanssa menin muutaman kerran putkeen ja sitten toisella kerralla leikittiin! Se rupes jopa leikkimään vaikka oli ihan hirvee seka melska kentän laidalla :D Kiitos Seitalle lelulainasta. Sitten kokeilin ohjata sen kahen suorassa linjassa olevan hypyn joista oli rimat maassa läpi. Onpa hankalaa mennä koiran kanssa joka roikkuu kädessä kiinni :D

Luca meni radan pätkän hyvin. Minä mokasin muutamalla kerralla, mutta L aika hyvin paikkailee mua. Luca bongasi reeni joukosta uudet misun Millan ja Seitan, mutta ihme kyllä se ei karannu niitten tykä. Muutaman kerran piti Elvistä käydä morjenstaan. Kontakteja pitäs ottaa, mutta ois niin huippua jos sais reenata silleen että joku kahtois perään ja neuvois, niin ei ite aina hinkkais niitä samoja, vaan tulis koirallekin vaihtelua.