Eilen oli taas agi kisat, tällä kertaa Oulussa. Lucan kanssa oltiin ilmottauduttu agiin ja hyppäriin ja Satu Jepin kanssa agiin.

Jouduttiin aika kauan paikan päällä ootteleen ku aikataulu kusi heti alusta. L keräs kierroksia jo siinä. :S No rataan tutustuessa agirata tuntu aika helpolta, muutamaa hankalan tuntuista kohtaa lukuun ottamatta, ja minusta ne kohdat tuntu sen takia hankalalta ku aattelin että tuo vauhti veikko viilettää ihan omiaan siellä :) No Luca oli jo ihan raivoissaan ja kierroksilla kun radalle päästiin. Se karju paikallaan ja vaan tärisi :D Ensimmäiset neljä estettä meni hyvin, sen jälkeen ois pitäny kaartaa vasemmalle, mutta ohjasin tosi huonosti ja L viiletti esteen ohi, sen jälkeen päästiin vielä muutama este ja hyllyksi meni. :D No oon tyytyväinen ensimmäisiin esteisiin, edes puomin kontakteilta ei tullu virheitäNauru. Satu ja Jepi teki sen taas, kolmas sija jo toista kertaa, ne on aika tykkejä<3!

Hyppäri näytti tooooosi vaikeelta, Satu oli henkisenä tukena rataan tutustuessa ja neuvo hieman sitten mistä kannattais Lucan kanssa mennä. No lähdettiin radalle kolmanneks viimesenä, radalle lähin sillä asenteella, että ei me päästä edes vitos hypylle. Päästiin kuin päästiinkin sinne, L vetäs kolmos hypyltä riman alas, mutta vitos esteen jälkeen olin niin ihmeissään ku pääsin sinne asti ja sekosin jaloissani, meinasin kaatua, mutta ihmeen kaupalla en kaatunukkaan vaan sain jatkettua eteenpäin. Kepeillä L viuhahti vaan ohi, ku mulla pyöri mielessä vaan se melkein kaatuminen. No loppu rata meni hyvin ja tuurilla. Silmänisku Olin niin mielissään siitä, että päästiin rata läpi, että mulla rupes vaan jalat ja käet täriseen, oli aivan huippu fiilis! L oli mahtava ja kuunteli<3, no ainaki jonkin verran! Rata oli tosi vaikee ja siinä tuli vaan yksi nolla tulos. Lucan kanssa sijoituttiin toiseksi!!!! En oikeen vieläkään meinaa uskoa sitä todeksi, saatiin hieno ruusuke ja lahjakortti mustiin ja mirriin.