Nyt ollaan Lucan kanssa saatu ekat viralliset agi startit alle =). Oli melko jännää hommaa, mammaa jännitti edellis illasta ihan viime sekunneille ennen starttia.

Hyppy rata tuntui tutustuessa välillä helpolta ja välillä vaikeelta. Alun mokasin ihan täydellisesti, otin koiran radalle aivan liian aikaisin mitä olin suunniteltu ja niin se viuhahti oli nelos esteen, minkä olin tutustuessa suunnitellut tosi huolellisesti ettei se mene siitä ohi =). No siitä jatkettiin täydellä vauhdilla ja pojalla olikin vauhtia taas vaikka Jepille jakaa :D. Hylkyhän siitä jossain vaiheessa tuli ku mamma mokaili ohjauksessa totaalisesti jännityksen takia ja Luca teki sitten omaa rataa. Mutta hyllyn jälkeen rata meni rennosti ja virheettömästi loppuun asti. Koko radan ajan itellä oli tosi hyvä fiilis eikä kuitenkaan jänskättäny niin paljo ku luulin ettei ääntä tuu ja jalat on siirapissa.

Agi radalle tutustuminen meni hieman rennommin, rata oli minun makuun jostain kohdista aika ahdas, mutta ihan suht helppo. Lähettiin L kanssa maxi koirien ekana ja taas ekat esteet meni hyvin, jopa puomin ja A:n kontaktit onnistu :D. Mutta sitten taas Luca pääsi vauhtiin ja se vaan viuhahti esteestä ohi ja teki pienen kunnia kierroksen suoritettavan esteen ympärillä. Ääntä oli taas enemmän kuin Suomen laki sallii ja välillä jo rupes ihan ihtiä pelottaan se Lucan huuto :D :D. Mutta no kunniakierroksen jälkeen taas mamma mokas, L suoritti hyvin esteen, mutta minä jäin jotaki haaveileen taas ja se kerkes mennä sen kahteen kertaan :D. No taas loppu rata meno huisin hienosti.

Huippu reissu ja lisää tulossa!