Sainpas aikaiseksi tehtyä Lucalle oman blogin. Kiitos satulle, tekniikan ihmelapselle!

 

Lucan kanssa ollaan oltu viikonloppu virve vankilassa, joka tarkoittaa saarnaajantiellä oloa ja takapiha treenausta. Luca on lenkkeillyt Jonin kanssa ja pientä tottista ollaan takapihalla ja tässä sisällä otettu. Lähinnä liikkeestä maahan menoja ja seisomista. Maahan meno on jo nopeutunut, mutta vielä pitää hioa :).

 

Agiliidaamassa käytiin torstaina viimeksi. Tuntuu niinku siitä ois ikuisuun.. huoh.. Reenailtiin keppien aloitusta hankalasta kulmasta sekä Julian radan pätkää. Lucalla piti olla takki päällä kun odotellessa pojalle meinasi tulla kylmä, ja minä kun vannoin etten koiraani vielä pue. =) No sainpas syödä sanani... Lullero on aika hyvin ruennut jo hakemaan keppien aloitus paikkaa itsenäisesti, mutta tarvitsee tilaa vielä niinkuin viime maanantaina ykassa saatiin taas huomata. Takaa leikkaukset rupeavat sujumaan kohtalaisen hyvin ja välillä jopa erinomaisesti, riippuu miten tarkasti jaksan ohjata... Välillä meinaa mennä huotomiseksi ja silloin koira ei ole enää yhtään hallussa... Pussi on meille ruennut tuottamaan hankaluuksia kun L menee sen niin kovalla vauhdilla että koko pussi kehikkoineen lähtee mukaan sekä L nostaa päätään ja pomppii siellä niin sitten käy aina niin että se sotkeutuu sinne. Mutta otettiin torstaina vielä lopuksi Lucan kanssa pussia ihan yksittäisenä esteenä ja kyllä meno rupesi hieman rauhoittumaan eikä se sitten enää sinne sotkeutunu, mutta pitäs aina välillä muistaa sitä yksittäisenäkin ottaa eikä vaan ajatella että kyllä se sen osaa. =)

 

No virve vankila päättyy tältä osin onneksi tänään jo klo 16 niin päästään Lulleron kanssa lenkkeilemään ja vähä pois tästä mökistä.