Onpas taas blogin päivittely jääny.. Eeka kasvaa hurjaa vauhtia, täyttäähän se kohta jo 5kk, mihin tää aika on menny ku seki on jo niin vanha :D.

Elikkäs Eekan kanssa ollaan aloitettu pentukurssi Oulaisissa. Ollaan harjoiteltu maahan menoa, se meiltä sujuu jo aika hyvin, hirveesti ei tarvitse kädellä auttaa, pysyykin jo jonkin aikaa. Istumista ollaan harjoiteltu, onnistuu sekin. Katsekontaktia harjoitellaan päivittäin ja luoksetuloa vahvistetaan vielä. Maailma on niin mielenkiintoinen pikku herran mielestä, että aina ei jouda tulemaan ja tottelemaan :D Sivulle tuloa ollaan nyt viikon verran harjoiteltu ja sekin sujuu jo jotenkin. Opetan Eekan kiertämään takaa, koska Luca tulee sivulle sillai suoraan pyörähtämällä ja se jää aina vinoksi!!! Lucaltakin oon suunnitellut vaihtavani sivulle tulon, jahka ollaan käyty siellä BH:ssa nolaamassa ittemme. Vielä Eekaan, seuraamista ollaan otettu nyt pariin otteeseen imuuttamalla. Voin vain kertoa että tuskaista on, tuo on aika väkivaltainen kaveri kun se tahtoo nakkia... Vauva aksauta ollaan jonkin verran menty, siivekkeitten välistä, putkea ja harjoiteltu 2on2offia, joka sujuu tosi hyvin. Hampaita odotellaan vaihtuvaksi, nyt on vasta etihampaan vaihtunu.

Sitten Luca herraan.... Huoh, se on ollu taas jotenki oudolla tuulella... Se innostuu tokoilusta, okei ei oo paha, mutta sitten agissa se on ihme härvääjä ja juoksee suu auki itseensä tyytyväisen näköisenä pitkin rataa eikä kuuntele :D Toko treeneissä käytiin tällä viikolla kummanki kanssa. Lucan kanssa kokeiltiin sitä BH kaaviota ja Kata neuvo (Suuret kiitokset Katalle!). Luca oli ihan innoissaan ja seuras tiiviisti, käännökset oli hyviä. Liikkeestä istumisessa seiso, mutta sitten kuitenkin istu nopeasti. Liikkeestä maahan meno oli hidas mutta sitten kuitenkin odotti rauhallisesti ja tuli suoraan eteen ja siitä sivulle. Henkilöryhmässä se oli hieno, ehkä hieman väljää oli seuraaminen, mutta ei ihmetelly pöliseviä ihmisiä :D

Agi kisoissa käytiin tänään. Ekaks oli agi rata, se oli tosi mukavan olonen rata. Verkkasin Lucan kanssa kepeillä, hypyllä ja Aalla. Se oli tosi hyvällä tuulella ja kuunteli hvyin. No sitten radalla se ei pysyny lähdössä vaan karkas, ja mullahan meni pasmat heti siinä jo sekasi, enkä saanu koottua ihtiäni koko radan aikana... Hirveetä sähellystä ja huitomista ja tökstöks kohtia. Ja Lucalla oli hirveen kivaa :D Eli tuloksena hylly. Hyppäri oli helpon tuntuinen rataan tutustuessa, aattelin että nyt oon tarkempi ja jämympi, että jos nyt tulis se eka nolla tai että jos saatas ees sujuva rata. Lähdössä L taas karkas.... Mutta olin kuitenki paremmissa asemissa ja sain itteni kerättyä tuon alku sähellyksen jälkeen, eka rima tosin putos. Keppeille vein Lucan huolimattomasti ja siitä kielto, sit taas rima alas ja sitte mää meinasin törmätä yhteen hyppyyn ja sit L teki ennen muuria sellasen kiemuran. Loppu rata oli tosi sujuva ja jäi hyvä fiilis, tulos 20 p.

Omat hermot pitäs saaha kuriin, ku teen ihan mitä sattuu kisoissa, sähellän vaan :D Mutta enemmän kisoja alle, niin josko se siitä. Ja onhan meillä Lulleroisen kanssa aikaa eihän se ole vielä edes kolmea :D

Tässä Lucasta ja Eekasta kaveri kuva :D1281897693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e