Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja raahauduin pilkku poikien kanssa kentälle. Tarkoituksena hieman verestää muistoja aksauksesta =). Eilinen kului viimeiseen tenttiin lukiessa ja niimpä pilkki pojatkin joutuivat tyytymään takapihalla hengailuun. No iltapäivällä kuitenki iski armoton väsymys hermoihin, synapseihin, ääniaaltoihin ja alfamotoneuroneihin ja päätin pakata pojat kyytiin ja kentälle.

 

Eekan kanssa otettiin kahta hyppyä ja putkea. Suoraan meneminen on aika hankalaa... Hyppy tekniikka ei ole oikein kunnossa tuolla pienellä, mutta tarviiko sen nyt vielä ollakaan. Paikalla oleminen hypyn edessä on jo parantunut, mutta 100 varmaa se ei oo. No kuitenkin kahen hypyn jälkeen oli putki joka tuotti vaikeuksia kun mamma ei ohjannut kunnolla vaan oletti E:n osaavan sen samallai kuin isoveikkansa. Saatiin kuitenkin muutama onnistunutkin yritys. Sitten harjoiteltiin keppejä ihan vain peruuttamalla. Ihan hyvin ne sujuu, tai no Eekan mielestä on paljon nopeampaa suorittaa kepit pujottelemalla eka väli ja juoksemalla täysi toista puolta koko keppirivistö ohittaen mamman viereen makupalan toivossa. Toisella kerralla otettiin nami alustalla suoraan menoa ja johan onnistui, E hoksas tosi nopeeta suoraan menon tuolla nami alustalla. JES!

 

Lucan kanssa harjoteltiin sylkkäriä? kait se tuo on. No se meni hyvin toiselta puolelta mutta kun on koira ja ohjaaja toispuoleisesti vajavaisia =) tuotti toinen puoli pään vaivaa mutta kyllä sekin sitten pilkottuna pieniin osiin rupesi onnistumaan. Sitten otettiin Lucalla myös eteen meno harjotuksia nami alustalla ja hyvin pelas. Toisella kertaa otettiin kierrä ja takaa käskyjä. Nämä onnistuu tosin hyvin, onneksi ei oo pitkän tauon jälkeen unohtu. Keppeillä kokeiltiin kauempaa ohjausta ja takaa leikkausta. Luca oli kyllä tosi innossaan, mutta ei menny tällä kertaa yli.

Mutta nyt pitää pilkku höperön suunnistaa kiireen vilkkaan kohti oulaista ja tenttiä... :( Tänään olisi pilkku pojilla vuorossa tokon ihmeellistä maailmaa kunhan saan tentin tehtyä :)