Jes, nyt se kesä on tullu. Luca nauttii aurinkoisista päivistä makaamalla selällään keskellä pihaa. Uimassa ollaan jo ahkerasti käyty ku tuo virtahepo Rakastaa lorkkimista ja uimista.

Ollaan tokoiltu taas jonkin verran, tunnustan oon lintsannu siitä, koska se ei oo niin kivaa ku agi=). Luca on tehnyt tosi hyvää seuraamispätkää ja jäävät liikkeetkin rupeaa olemaan kunnossa. Maahan menossa ei enää kyynärpäät jää ilmaan, eikä seisomisessa oteta enää askeleita! Hyppyä pitäs käydä tässä joku päivä harjotteleen ku sitäkään ei olla harjoteltu taas piiiiitkään aikaan. Noutoa ollaan otettu takapihalla nyt muutamana päivänä muutamat toistot. L on hienosti hakenut kapulan ja tuonut suoraan eteen sen! Ja se on nyt joka kerralla ollut suora, eikä kapula pyöri ku väkkärä suussa.

Agia ollaan otettu kans. Lauantaina treeneissä oli aika vaikee hyppäri mitä harjoteltiin. L oli melko lössö ku oli tosi ällö ilma. Mutta hienosti poika yritti siitä huolimatta mennä, vaikka näyttikin vetelältä makaroonilta!

Nyt ollaan muutaman näyttelyt katottu kesälle, sekä agikisat. Ja jos tuota uskaltais ALOkas luokkaanki mennä :D aika näyttää!