Nyt piti ottaa ihteä niskasta kiinni ja rueta päivitteleen blogia.

Lucan kanssa käytiin Elina Willin agi koulutuksessa 1.9. Oli ihan mahtava koulutus, ope puhu täyttä asiaa. L meni mun peloista huolimatta hienosti. Takaa kierrot onnistu hyvin ja kerrankin ohjasinkin sitä koko radan ajan. Saatiin apuja lähtö ongelmaan ja A:n ylösmeno ongelmaan. Koulutuksesta jäi tosi hyvä maku suuhun, ei muutaku armotonta kontakti treeniä niin päästään taas kisaamaan. Tosin ohjaajan pitäis opetella ohjaamaan koiraa niin saatais niitä nolliakin joskus :).

Kotona ollaan tokoiltu poikien kanssa. Eekalla maahan menoja, istumisia, sivulle tuloja ja seuraamista. Niin ja näyttely seisomistakin ollaan reenailtu kun ekat näytelmät lähenee Eemelille. E on kasvanut ihan hurjasti ja ihan kohta on isovelin mitat saavutettu. Toivotaan, ettei tuosta mitään norsua tule. Hampaat on vaihtunu yhtä poskihammasta lukuun ottamatta. Lucan kanssa ollaan reenattu sivulle tuloa, seuraamista ja jääviä. Niin ja noutoakin olen kerrankin treenannu ja hyvin sujuu. Pitäis päästä taas valvovan silmän alle treenaan niin edistyttäiskin joskus :). Luca on ollu nyt tosi innoissaan tokoilusta, toivotaan että innostus kestää :).

Remmi lenkkejä ollaan E:n kanssa pidennetty ja nykyään lenkkeillään poikien kanssa kolmistaan. Hyvin ne menee vierellä jo. Vastaan tulevat ihanaiset ihmiset on ollu Eekan ilon aihe lenkeillä, mutta nyt se jo kävelee nätisti ohi eikä käy kaikkia moikkaamassa.

Lucalla oli toissapäivänä synttärit 3v! Sen pitäs olla jo iso poika, vaikka Eeka saakin sen joka päivä innostettua kaikkeen pentu hömppään. Takapihan nurmikko kärsii näitten kahen ralli leikeistä, mutta onpahan pojilla kivaa.