Poikien kanssa ei olla oikeen joudettu tekemään mitään erikoista, ku mulla on taas vaihteeksi ollu työharjottelua ja armottoman pitkiä koulupäiviä ja kaiken kukkuraksi oon ollu sairaana.

Lucan kanssa kuitenki käytiin agikisoissa muutama viikonloppu sitten ja tuliaisina oli hylly ja 10. Ite sähelsin ja ohjasin päin pyllyä. Koira oli ihan liekeissä ja ois varmasti tehny hyvää jälkeä, mutta oma pää koppa leveää aina nuissa kisoissa... No ei muutaku kisoja hirveesti alle, niin jos jossain välissä sais ton jännittämisen kuriin. Samana viikonloppuna Luca onnistu jotenki ittelle saamaan vesihännän ja reväyttämään takareitensä, joten me taukoillaan nyt agilitystä ihan varmuuden vuoksi koko loppu vuosi. Tokoiltu ollaan jonkin verran, muutamaan otteeseen ihan kentällä asti käyty reenaamassa ;). L on ollu tosi innoissaan ja seuraaminen ollut minun silmään ihan hienoa.

Eeka kävi Lucan tilalla agikisoissa katsomon puolella, kun L tosiaan sairasti sen toisen päivän milloin ois pitäny vielä kaks agi starttia mennä. Eeka oli tosi hienosti isossa väki joukossa, tosi hirvee kiire sillä oli ja kaikkien kans se ois tahtonu leikkiä. Mut kuitenki helppo kulkee sen kans ku ei tartte varoo että se syö jonku. Remmi kävely harjoituksia tehdään edelleen, ku välillä sillä tipahtaa aivot matkan varrelle ja nelivedolla mennään vaan eteenpäin. Käytiin myös pyörähtämässä näyttelyissä pentu luokassa, joista tuliaisina KP ja ROP pentu :D. En asettanu mitään tavoitteita tuonne, mut hyvinhän ne meni. Isot kiitokset Outille Eekan esittämisestä. Seuraavan näytelmät ja ensi esiintyminen junnu luokassa tapahtuu Kajaanissa. Eekan kanssa ollaan harjoiteltu seuraamista ja muita liikkeitä. Ihana tehä sen kans "töitä" kun se on koko ajan niin innoissaan. Leikkiminen kentällä rupeaa olemaan jo samallaista kuin kotona, ei enää kainostele kenttää :D.