Ollaan pidetty ainakin tottistelusta. Huomenna pitäs käydä kentällä pyörähtään heti kun töistä pääsee. Pitää kattoo miten tuo L tottelee =).

Ykan reeneissä on ollu huippua. Toissa maanantaina mentiin sellaista vauhti rataa, tai kun oli uudet ohjaajat niin tehtiin vähän helpompaa niin ne näki vähän meidän ryhmän tasoa. Harjoiteltiin myös pakko valssia sekä niistoa. Ne Lucan kanssa onnistui tooosi hyvin ja vauhti rata meni hyvin. Mies opettaja tuumasi että "yrittäkää saada koirillenne vauhti ja menkää lujaa". Pienessä päässäni nauroin itsekseni, että meijän ei ainakaan tartte yrittää saada vauhtia, kun sitä on jo ku pienessä kylässä :D Luca meni tosi hyvin myös nais opettajan radan. Tosin yhden esteen jälkeen se hairahtui radalta ja lähti naisen etsintään. No ei se muuten ois lähteny, mutta yhellä nartulla oli päivää ennen tiputtelu loppunut, niin L bongasi sen kesken hypyn ja päätti kokeilla onneaan =). Tosin L sai rukkaset ja ei muutakun vihaisen ohjaajan kanssa takaisin radalle.

Viime maanantaina mentiin kans sellaista rataa jossa oli muutama tarkan ohjauksen kohta, meni Lucan kanssa tosi hyvin ja jätkällä oli taas niin paljo vauhtia ja ääntä että oikeen hirvitti ihtiäki :S. Mut kyllä se silti kuunteli. Lopuksi kun palkkasin patukalla niin tietenkinhän mulla jäi sormet väliin ku se iski hampaansa patukkaan ja sormi vammasena piti loppu reenit olla. Peukalo ja keskisormen ja nimettömän väli turpos. Mutta toisella radalla vauhti ja ääni jatkui ja mää söhelsin vaan koko ajan, tai no koko reenaaminen meni ihan nauramiseksi ku ei L malttanu kuunnella yhtään ku se oli niin innoissaan menossa. Ja mikä vielä se rupes kesken radan NUOLEMAAN keppejä :D eihän siinä voinu ku purskahtaa nauramaan. Sitte tuo vauhti veikko ponkasi keinun miten sattuu ja ääntä piisas... Mutta loppujen lopuksi osas se ootellessa käyttäytyä ja muuten reenit meni tosi hyvin.

Nyt ollaan Lucan kanssa tää viikko vaan lenkkeilty ku oon ollu työharjottelussa niin ei oo oikeen muuta kerenny tehä.

Tässä muutama kuva viime kesältä.

1260027601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivystäen agiliidausta.

1260027771_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mölli tokosta.