Viikonloppu pyörähti mukavasti Mondioringin MM karsintoja katsoessa, on se hienon näköistä :). Pojilla oli toooosi tylsä vkl kun en malttanut montsu katsomosta lähteä =).

Sunnuntaina käytiin kuitenkin kentällä. Lucan kanssa harjoiteltii keppeille sisään menoa kunnon vauhdilla ja taas sai huomata, että kun tarkasti ohjaa niin kyllähän se menee ja katselee itse aloituspaikan ja pujottelee itsenäisesti. Vauhdin kanssa otettiin myös keinulle tuloa, kisoissa kun teki taas vaihteeksi lentokeinun.. Ei lentokeinua treeneissä ja tosi hyvin kuunteli. Lucalla tosin oli kokoajan sanomista ja pätemisen tarvetta. Hirvee meteli ku oltiin kentällä. Otettiin myös muutamat puomin kontaktit.

Eekan kanssa kerkesin leikkiä kentällä ehkä noin 1-2min ennen muiden tuloa. Ja poika oli tosi rento ja leikki kyllä tosi hyvin. Hieman tuo hampaiden vaihtuminen edelleen haittaa leikkimistä, mutta pääasia että oli rento kentällä. Eekan kanssa harjoiteltiin sivulle tuloa ja seuraamista.

Eilen käytiin taas kentällä, mut tällä kertaa Satun kanssa. Lucalla sivulle tuloa (vaihdan sen kiertämään takaa, kun nyt se on koko ajan vino). L ja E on samassa kohdassa nyt sivulle tulon opettelussa :D Seuraamisessa L oli tosi innokas, hieman meitä häiristi villiintynyt Toivo, jolla oli pesukarhu tanssit menossa. =) Eekan kanssa päiväruoalla seurautusta ja sivulle tuloa. Hieman myös leikittiin. Oli tosi rento ja innokas leikkimään vaikka nyt oli muitakin kentällä. Kyllä se tästä lähtee :D.

Rupean nyt syksyn ja talven aikana Lucan kanssa kuntoa rakentamaan, kun haaveissa olisi AD koe keväällä. Eilen käytiinkin 5 km juoksemassa, tänään käydään myös, koska pe aloitan taas työt niin ei pääse. Eekan seisotus kuvia pitäisi tänne laittaa kuhan kerkeää laittamaan koneelle kuvat.