Vihdoinki ollaan saatu kontakti esteet kentälle. Tänään käytiin Satun ja Julian + koirien kanssa vähä treenailemassa. Otettiin Lucan kanssa ihan vain tarkasti kontakteja. Se oli tosi innossaan, vaikka hieman epäilin ku on ollu niin kuuma päivä. Mutta tosiaan Luca oli aivan innossaan, mutta silti puomin kontaktit otti tarkasti, kunhan vaan muistin tarpeeksi ajoissa käskyn sanoa :D A:lla on pikkasen ongelmia ylös meno kontaktin kanssa, mutta alastulolla taas huolellisesti otti kontaktin. Lucan kanssa otettiin myös lopuksi hieman seuraamista, käännöksiä ja liikkeestä istumista ja poika oli tosi hyvä<3.

Eekan kanssa leikittiin kentällä, tosin vain namujen kanssa, ku sitä ei oikeen kiinnostanu kentällä leikkiä. Mutta namujen perässä se menee minne vain. Otettiin putkea ja puomin alas tuloa ihan kontaktin kohalta. Ei sitä kyllä yhtään pelottanu (huomaskohan se ollenkaan mistä se alas tuli :) ). Mutta tosiaan pysäytin sen jo nyt heti alkuunsa kontaktille ja palkkasin siinä, jotta tästä koirasta tulisi kontakti varma :D.

Eilen käytettiin Satun kanssa isot pojat uimassa monttuilla ja Lucahan ui. Se ui tosi paljo, oli se kyllä illalla vähä väsynykki, mutta olipahan edes yksi rauhallinen pilkku kotona :D. Tänään sitten tulee Jenni ja Toni kahen valkkarin Vinskin ja Ykän kanssa juhannuksen viettoon tänne. Mitäköhän pojat tuumaa toisistaan?