Tänään käytiin Lucan kanssa kisoissa Oulussa. Mentiin kaks agi rataa. Oli tosi kurja ilma, vettä vaan sato ja oli tosi kylmä. Ja mää oon vieläki sairaana niin ei mitkään parhaat puitteet :D

Eka rata tuntu tosi vaikeelta ja listoissa oli että lähettäs tokana. No yritin huolella tutustua rataan ja miettiä että missä vois tulla ongelmia. No sitten jo vihellettiinki pilliin ja sinkoilin L tykö ku se ootteli Tellen isän kanssa mua. Lucan kanssa vähä verkattiin siinä ja ooteltiin että päästäs ootteleen sinne kentänlaidalle kun se eka menee. No yhtäkkiä ne kuuluttiki että mun pitää mennä ku sitä ekaa ei ilmestyny sinne. Toisaalta oli hyvä ku tuli nuin äkki lähtö radalle niin ei kerenny panikoida ja L ei kerenny nähä yhtään suoritusta. Lähtö suju ongelmitta kolmos hypyltä tuli rima alas kun sen jälkeen oli putki ja laskin just käden matalalle ku L oli hypyllä niin se kopautti sitte siitä riman alas. Loppu rata meni PUHTAASTI! :D Ohjasin mielestäni tooooosi hyvin ja jämerästi Lucaa ja sehän kuunteli. Nyt ehkä oon hoksannu sen että sen kanssa ei kärsi yhtään lepsuilla vaan tiukasti käskyttää esteille niin se ei rupee sooloileen.

Eli tulos oli 5p. ja 5. sija :D

Toinen rata oli kans yhtä vaikee ku toi eka. Ihme pyöritystä ja tosi hankala kulma kepeille. Luca oli melko loppupäässä. Se kerkes lämmitellä autossa ja otin sen vasta maxien puolessa välissä ulos sieltä. Verkattiin sa vähä otin sen kanssa katsekontakti ja sivulle tulo harjotuksia. Se oli tosi innossaan. No ooteltiin vuoroa kentän laitojen sisäpuolella ja L kerkes nähä malinoissin suorituksen ja sehän keräs kierroksia siitä ja oli ihan hiilenä. No lähdössä jo se yritti varastaa ja lopulta varastiki. Mulla meni suunnitelmat siinä vaiheessa mönkään ja se viiletti häntä suorana kolmannen esteen ohi =). No siitä taas päästiin liikkeelle ja se raivos ja huusi vaan radalla, mutta nyt sillä oli kuitenki korvat tallella =). Yks rima tuli alas ja sitten keppeillä ite kämmäsin ja se sitte piti ollaa uudestaan alusta ku unohin minkä kohan se jätti tekemättä :D.

Tulos kuitenki 15p. ja 10/21. :D

Oon tosi tyytyväinen koko päivän saldoon. Tavoitteena oli päästä edes yksi rata maaliin asti ja päästiin molemmat! JES!